BOKNING

Bokning sker via hemsidan/bokningsförfrågan eller över telefon.

Det är ägarens ansvar att delge oss all information som kan vara av värde.

TIDER

Vi har tider för att lämna och hämta på respektive pensionat! Detta är inte förhandlingsbart, då de är satta med hänsyn till de katter och hundar som är inackorderade.

STORHELGER

Vi har ingen in eller utlämning på JULAFTON, NYÅRSAFTON, PÅSKAFTON ELLER MIDSOMMARAFTON. Det tillkommer även en avgift på 100:-/dag om din katt/hund vistas på pensionatet under en storhelg.

BESÖK

Ni får gärna besöka pensionatet men det måste alltid förbokas. Detta främst med hänsyn till hundarna/katterna och våra rutiner under dagen.

BETALNINGSVILLKOR

Faktura alternativt kontantbetalning/swish

AVBOKNINGSVILLKOR

Vid avbokning 7 dagar innan vistelsen, eller kortare varsel debiteras en avgift motsvarande 50% av inackorderingsbeloppet. Vid avbokning 8 dagar innan vistelsens början eller tidigare debiteras ingen avgift.

TÄNK PÅ!

En del hundar/katter som kommer till pensionatet har problem med allergier, klåda, mag-tarmproblem mm. Jag ser inte det som något problem MEN, du som ägare måste vara medveten om att en hund/katt på främmande plats med människor de inte känner kanske inte uppvisar lika tydligt i sitt beteende att något är fel. Jag kontrollerar alla hundar/katter flera gånger om dagen men då jag inte känner hundarna/katterna kan det ibland vara svårt att se om något inte är som vanligt. Så lämnar du in en hund/katt som har: oläkta sår, magproblem, hälta, diagnotiserad epelepsi, ja listan kan göras lång så gör jag vad jag kan för dessa hundar men jag är inte veterinär utan har bara egen erfarenhet att luta mig mot. ( Vid uppenbara sjukdomsfall kontaktar jag A6 smådjursveterinär)

Jag har under dessa år inte upplevt att någon hund/katt farit illa av att vistas på pensionat men det är du som ägare som i första hand avgör om din hund/katt är i tillräckligt god hälsa och kan avnjuta lite hund/kattsemester på pensionat.

Vad det gäller de lite osäkra/försiktiga hundarna har jag bara upplevt det positivt att de vistas på pensionat. Efter några dagar har de ofta byggt upp lite ny självkänsla och tycker det är roligt med alla nya intryck som de får.