VÄLKOMMEN TILL GREVBYGÅRDENS KATTPENSIONAT

SOMMAREN 2016 BÖRJADE VI ARBETET MED ATT BYGGA ETT HELT NYTT KATTPENSIONAT. DET HAR VARIT MYCKET ARBETE, BLOD, SVETT OCH TÅRAR MEN ÄNTLIGEN ÄR DET FÄRDIGT OCH TILLSTÅNDET FRÅN LÄNSSTYRELSEN ÄR KLART.

UNDER RESANS GÅNG HANN JAG ÄNDRA MIG NÅGRA GÅNGER OM HUR DET FÄRDIGA RESULTATET SKULLE BLI MEN JAG ÄR SÅ NÖJD MED HUR DET TILL SIST BLEV. PENSIONATET HAR 17 ST BOXAR I LITE VARIERANDE STORLEKAR, ALLA INREDDA MED KLÄTTERMÖJLIGHETER OCH UNDANSKYMDA PLATSER ATT KRYPA IN I. 

VÄLKOMMEN ATT KOMMA HIT OCH TITTA. RING OCH BOKA TID INNAN DÅ JAG ÄVEN HAR HUNDPENSIONAT OCH KURSVERKSAMHET SÅ ATT JAG SÄKERT ÄR HEMMA.

DÅ JAG ÄVEN DRIVER HUNDPENSIONAT ÄR DET VIKTIGT ATT HÅLLA DE TIDER SOM GÄLLER FÖR IN OCH UTLÄMNING AV DIN KATT, SE BOKNINGSFÖRFRÅGAN.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN OCH PRISUPPGIFTER HAR DU PÅ FLIKARNA UNDER KATTPENSIONAT.

LITE INFORMATION

På kattpensionatet ingår foder under vistelsen. Vi fodrar med Royal Canin exigent. Är din katt känslig i magen eller går på specialfoder hemma rekommenderar jag att du tar med det foder du serverar hemma. Det blir inget avdrag på priset men din katt kommer att må bättre under sin vistelse här. 

Kattsand/låda och skålar ingår. 

Vaccinationskort ska uppvisas vid varje incheckning. Tänk på att sprutan mot kattsnuva ska tas varje år!!  Har du inget giltigt vaccinationskort eller att vaccinationen visar sig vara för gammal kommer jag inte att ta emot katten/katterna. Det kan bli en tråkig situation om man har ett flyg som går om några timmar men det är ni som ägare som bär ansvaret att se till att katten/katterna har giltigt skydd vid en vistelse på pensionat. 

Alla rum är inredda med hyllor och olika små krypin men tag gärna med egna filtar eller bäddar som luktar "hemma"

VARMT VÄLKOMMNA 

MADELEINE CARLSTRÖM 0705-196022