VÄLKOMMEN TILL 

GREVBYGÅRDENS KATT OCH HUNDPENSIONAT

 

Detta lilla pensionat är beläget utmed v 132 mellan Lekeryd och Sund. Här finns endast 5 boxplatser till hund i varierande storlek och alla med egen rastgård.

Katterna har ett eget hus med 17 platser. I dagsläget finns det inga utegårdar till katterna men planer finns för det framöver.

Tillsyn hos katterna sker 2ggr/dag men då jag även har mitt kontor i denna byggnad är jag där även andra tider under dagen.

Under din katts vistelse här ingår det mat (RoyalCanin Exigent) och kattsand/låda. Har du en känslig katt eller att den går på specialfoder rekomenderar jag att du tar med ditt egna foder. Priset blir dock detsamma!

Under vistelsen här får kissen se sig omkring inne i pensionatet under tiden jag utför de dagliga arbetsuppgifterna. Givetvis inte alla samtidigt utan var och en för sig.

Även katterna har fasta tider för att lämna och hämta.

 

 OBS! OBS! OBS!

UNDER 2020 KOMMER HUNDPENSIONATET ATT UPPHÖRA OCH DET GÅR INTE LÄNGRE ATT BOKA PLATS. NI SOM REDAN HAR EN BOKAD PLATS PÅVERKAS INTE AV DETTA!

Till de dagliga rutinerna hos hundarna ingår rastning x2 och om vädret tillåter ett släpp i en större rastgård där man kan roa sig med godissök eller bara sträcka ut sig i gräset.

Din hund har med sig sitt egna foder då de oftast mår bäst av att äta den mat de är vana vid. Det finns sängplats i varje "rum" men tag gärna med någon filt eller så som luktar "hemma"

Vaccinationskort ska uppvisas vid varje vistelse på pensionatet.

Betalning sker via faktura, swish eller kontant. Räkningen får du vid hemgång.

Vill du få  din hund badad och fönad under tiden den är här har jag ett eget litet hundbad.

För att inte störa hundarna för mycket har jag fasta tider för att lämna och hämta

 

 

Alla Aftnar (jul, nyår, påsk och midsommar) är det ingen in/utlämning på kvällen!

Nu kan du även välja till extra aktivering under vistelsen, se mer under fliken Priser.

Vägbeskrivning:

Om du kommer ifrån Jönköping/Huskvarna så följer du väg 132 mot Aneby. När du passerat igenom Lekeryd så kommer det efter ca 4,5 km en skylt på höger sida som det står Grevby på. När du kört förbi den skylten så är det första gården på vänster sida. Sväng in på gården och kör förbi boningshusen och upp till lagårn så är du framme.

Kommer du från Anebyhållet så finns det en skylt med Grevby även från det hållet. Men då blir det första gården på höger sida strax efter en busshållplats med busskur.

Nu finns det även en skylt vid våran infart där det står Grevbygården!