Beskrivning Pris
1 dygn/en hund 225:-
1 dygn/två hundar (i samma box) 275:-
Storhelgstillägg 100:-/dygn
Kloklippning 50:-

Badning av hund. Obs! Endast mån-fre

Extra aktivering. Går att boka mån-fre

350:-/timme

150:-/timme

 TIDER FÖR IN OCH UTLÄMNING!

Mån-Lör 08.00-10.00

Söndagar 09.00-10.00 och 18.00-19.00

När du bokar in din hund anger du mer exakt vilken tid du önskar lämna/hämta din hund, dock inom de angivna tiderna!

Vid högsäsong på pensionatet kan det vara många katter och hundar som ska hämtas/lämnas så det är viktigt att du respekterar de tider vi kommit överens om!!

BOKNING:

Bokar gör du under fliken bokningsförfrågan eller via telefon: 0705-196022. 

TELEFONTIDER:

Vardagar kl 8-18

Helger kl 9-10

BETALNING:

Du får med dig en faktura när du hämtar. Går även att betala kontant på plats.

 

 

 

 

Tyvärr är det numera så att jag bara har tillstånd att ta emot mindre hundar då mina rastgårdar är några kvadratmeter för små för att få hysa större hundar

 Tag inte ut din hund ur bilen innan vi har hälsat. Det kan vara hundar som är på väg ut eller att jag har någon som håller på att badas.

Nytt dygn påbörjas kl. 09.00 nästkommande dag oavsett när din hund lämnades in.

Storhelgstillägg avser: julafton,juldag, annandag. Nyårsafton, nyårsdag. Påskafton,påskdag och annandag påsk. Midsommarafton och midsommardagen.

Här finns sängar och täcken men du får gärna ta med egen filt om du vill. Jag avråder ifrån att ta med dyra Bia bäddar då även den lugnaste hunden kan komma på den roliga sysselsättningen att slita den i stycken! 

Mat ingår ej. Hundarna mår oftast bäst om de får sitt vanliga foder. Säg till om det inte är okej att de får tuggben under sin vistelse här.

EXTRA AKTIVERING!!

Alla hundar har olika stora behov. För en del är det fullt tillräckligt med rastningarna som ingår i priset men inte för alla. Nu har du möjlighet att under din hunds vistelse här boka till extra aktivering för den som behöver det. Exempel på detta är : 1 timmes extra promenad, sök och spårträning, drag med kickbike eller något som du föreslår själv.

Du väljer själv hur många tillfällen du vill lägga till.