Om mig

Vi som bor i Grevby är jag Madeleine och min man Björn tillsammans med våra döttrar Sanna och Emma. I huset bredvid bor även min svärmor Irene.

Under många år har jag tagit emot hundar dels under längre perioder men även haft lite kursverksamhet. Redan 2006 ansökte jag till jordbruksverket om att få bedriva hundverksamhet på gården och de var här och inspekterade och godkände. Sedan har jag långsamt låtit verksamheten växa och nu har jag en större kundkrets och tyckte att det var på tiden att jag gjorde mig en hemsida för att du som kund lättare ska kunna få lite info om vem jag är och vad som händer på pensionatet.

Själv köpte jag min första hund när jag var 19 år med fokus helt inställt på att vi skulle tävla Agility. Så blev det också men det slutade med att jag även blev Agilityinstruktör. Därefter höll jag i många år kurser på Forserums Brukshundklubb. 

Sedemera blev jag även instruktör inom SBK med vidareutveckling till Tävlingsinstruktör.

2004 Läste jag grundutbildning Lantbruk men lade till en kurs extra inom hundvård. Tror att den är likvärdig med de kurser du läser idag till hundpensionatsföreståndare.

Idag läser jag uppfödarutbildningen inom studiefrämjandet för att se om jag kan komma igång med min uppfödning av mittelspitz och Australien shephard

Ja som du förstår av ovanstående har jag idag dessa två raser. under åren som har gått sedan jag var 19 år har jag fått förmånen att tävla och träna med först Ronja blandras mellan terv/schäfer sedan kom Nossi schäfer som jag tävlade främst spår med. Efter henne kom Morran och Ille två lapska vallhundar, Morran har haft 3 kullar och tanken var att Ille förutom att träna och tävla även skulle nå framgång på utställning tyvärr fick han bara ned en testikel så där rök den drömmen, men han är värd sin vikt i guld ialla fall . Sist in i skaran är lilla Ixie min mittelspitz tik på 7 månader. Första mindre hunden för mig och det ska bli så spännande att se hur långt vi kan gå. Ja nu är inte Ixie sist in längre! En Aussie har flyttat in då tyvärr båda mina lapska blev dåliga och fick somna in med några månaders mellanrum. Så nu har jag startat upp med för mig en helt ny ras till, den roligaste hund jag någonsin haft när det gäller träning och min första knähund trots storleken  När hon får ligga i knäet och kela eller vara ute och träna då är hon i sjunde himlen Ja jag har alltid mål med mina hundar sen får man se hur det blir.

Ja detta var lite kort om mig. Vill du veta mer så ring gärna på 0705-196022