När jag gjorde denna hemsida hade jag tre hundar. Mina Lapska vallhundar Illerstömmens Hermelin och Raigaladei Morran och Mittelspitztiken Ixie. Tyvärr blev Ille sjuk i December -14 och jag fick låta honom somna in, så nu är det gammeltanten Morran 13 år och Lilla Ixie snart 1 år som finns i familjen. 

Morran har varit en klippa under alla år som jag har tagit emot hundar. Är det någon individ som är orolig eller nervös har hon en lugnande inverkan. Jag låter aldrig främmande hundar leka och umgås men vid vissa tillfällen har Morran fått bo med någon som inte riktigt kommer till ro. Vi får se om Ixie kan axla hennes ansvar i framtiden.

Nu har även Morran fått somna in och Ixie är ensam herre på täppan:) Det är tur man har alla pensionatshundar annars hade det nog känts mer tomt och tyst när man är van vid att ha flera hundar som pockar på uppmärksamhet.

 

Nu har situationen återigen förändrats då en liten Aussie tik har flyttat in i våran familj. Hon är idag 23/9 10 veckor gammal. Underbar liten tjej som har funnit sig väl tillrätta. 

Ixie och jag har börjat med agility träning och jag kan säga att det vill till att lära sig handla henne rätt för det går undan i svängarna:) 

 

KONTAKTUPPGIFTER

Madeleine Carlström

Grevby  2

561 95 Lekeryd

0705/196022

maddepaulson@gmail.com